Top
Menu Luk
Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op for at få et godt tilbud på dit næste projekt

Mayday

Algebehandling af tag

Algebehandling af tag er noget, du som husejer eller virksomhedsejer er nødt til at overveje på et eller andet tidspunkt. 

Det er knapt så lækkert og indbydende, hvis taget er groet til i alger og mos. Det kan vi sikkert godt blive enige om. 

Er du der, hvor der ligefrem drysser mosklumper fra taget ned på Audi’en, indgangsarealet, terrassen eller fortovet, så er du nok klar til at gøre noget ved det. 

Mayday er klar til at redde både bilen, terrassen og især taget med en effektiv algebehandling.

Kontakt os

Hvorfor er algebehandling godt for taget?

Nu er vores dejlige land et af de mere fugtige af slagsen, så uanset om du bor i Køge, Roskilde eller hvor som helst i Danmark, så kan du ikke undgå en svampeagtig vækst på tagets overflade. Derfor er algebehandling af taget nødvendigt. 

Når et tag har grønlige, sorte, gullige eller hvide pletter, eller når der ligger større eller mindre alge- og mosplamager, så nedbrydes tagets overflade, hvis du ikke gør noget ved det. Det sker ikke lige fra dag til dag, men ligger det længe nok, så bliver taget lige så stille ødelagt. 

Mos og alger danner nemlig rødder, der indeholder vand. Bliver det minusgrader, så fryser rødderne til og udvides, og de ramte tagsten eller plader risikerer frostsprængninger. Det betyder huller i taget. 

Mos- og algevækst kan også være synderne, hvis teglsten eller tagplader forskubbes. Så har fugt, regn og sne fri passage til at trænge videre ind i bygningen, og det kan være årsag til følgeskader.

En effektiv algebehandling betyder, at:

  • tagets levetid forlænges
  • du undgår huller i taget, der er forårsaget af frostsprængninger
  • du undgår, at der siver vand og fugt ind under taget
  • du får et indbydende og rent tag.

Når du bestiller en algebehandling hos os, så får du et flot, rent tag. Det er jo det vigtigste at vide. Men er du mere til de specifikke detaljer om, hvordan vi helt præcist gør, så læs med herunder.

Hvordan behandler man taget for alger?

Vi udfører algebehandling fra jordniveau, hvor der sprøjtes en effektiv og rensende skum op på taget. Det er klart den bedste måde at udføre en behandling mod alger på, for så slipper vi for at gå rundt på taget. Ud over at det er mere sikkert for os, så undgår du, at der sker overlast på tagsten eller tagplader. 

I særlige tilfælde skal behandlingen mod alger udføres fra tagniveau, men det er kun, hvis taget er særligt højt oppe, eller hvis du har en speciel tagkonstruktion.

Det skum vi sprøjter op på taget, er et professionelt middel, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Algebehandlingen er derfor hverken skadelig for dig, naturen eller taget.

Når midlet til algebehandling er sprøjtet op, suges det ind i både alger, mos og tagoverflade. Alger og mos vil øjeblikkeligt stoppe væksten, og det går i forrådnelse. 

Hvor hurtigt virker en algebehandling?

Tagets tykkelse og vind og vejr afgør, hvor hurtigt en algebehandling virker. 

På et tykt tag skal sprøjtemidlet bruge mere tid på at trænge ind i rødderne på alger og mos, end det skal på et tag med en tynd tagoverflade. Men uanset tagtykkelsen, virker behandlingen effektivt, og alger og mos forsvinder.

Regn og vind fjerner løbende de døde organismer, så du skal ikke selv foretage dig noget. Efter nogle uger eller måneder fremstår dit tag rent og flot.  

Bor du et sted med mange træer eller ved åen, skoven eller søen – hvor vækstbetingelserne for alger, lav og mos er på sit højeste – så anbefaler vi, at du foretager en algebehandling ca. hvert andet år.

Bestil en effektiv algebehandling

Her hos Mayday får du både garanti på behandlingens effektivitet, fair og konkurrencedygtige priser og selvfølgelig god kundeservice. 

Uanset om det er taget på dit hus eller din virksomhed, der trænger til en professionel behandling, så er vi klar til at rykke ud eller til at give dig et uforpligtende tilbud.

Ring 61 51 60 00 eller send en mail.

Vi har kunder, der får udført professionel algebehandling i Køge, Roskilde, Brøndby og omegn – og vi kigger gerne forbi hos dig.

Du kan også få hjælp til:

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op for at få et godt tilbud på dit næste projekt