Bliv ringet op

Professionel facaderens

Facaderens giver facaden på dit hus eller din virksomhed et pift, så den fremstår indbydende og ikke mindst ren.

En facade der er dækket af alger og mos, er ikke just køn at se på. Manglende facaderensning sender et vist signal til dine kunder og forbipasserende, for facaden er, om du vil det eller ej, en del af dit eller din virksomheds image. Snavs nedbryder også underlaget. Derfor vil manglende rengøring af facaden på sigt betyde, at du skal punge ud i dyre domme for reparation eller udskiftning. Det betyder i sidste ende, at en professionel rensning og facadevask er godt givet ud.

Her hos Mayday får du en facaderens i topklasse. Vi sikrer både en skånsom og effektiv rengøring af facaden, og samtidig får den en forebyggende algebehandling. Hvad enten facaden består af træ, mursten, puds, stål eller hvis det er en Steni-facade bygget op med plader, så har vi det rette rengøringsudstyr og mange års erfaring.

Hvordan bevarer man en flot og ren facade efter facadevask?

Når du bestiller en facadevask hos os, sørger vi samtidig for at give facaden en indledende algebehandling, der sikrer, at algerne dør. En algebehandling af facaden har en forebyggende effekt, så algerne ikke sådan lige kommer igen.

Når algebehandlingen er trængt ind i underlaget og er tørret godt ind, udføres facaderensning med regulære børster og vand – og ikke mindst en ordentlig omgang knofedt. Vi bruger sjældent stærke kemikalier. Først og fremmest fordi kemikalier ikke er nødvendige for at få et optimalt resultat, men helt klart også fordi vi passer på miljøet.

Efter facadevask slutter vi af med facadeimprægnering, så resultatet af behandling og rensning bevares længere. Imprægnering af facaden gør bygningen ekstra modstandsdygtig overfor snavs, så du ikke skal bruge vores assistance i meget lang tid. Selvom vi altid gerne kigger forbi.

Kontakt os…

Kontakt Mayday – når facaden skal holdes

Du kan booke os til en enkeltstående facaderensning med eller uden algebehandling og imprægnering. Du kan også få en skræddersyet serviceaftale, så bygningsfacaden altid fremstår præsentabel.

Vi rykker ud året rundt til facaderens i Køge, Roskilde, Brøndby, Vallensbæk og omegn – skal vi komme forbi dit hus eller din virksomhed på vejen og give et tilbud på opgaven?

Kontakt os på tlf. 61 51 60 00 eller send en mail, så ringer vi dig op.

Vi kan også hjælpe med:

© Copyright - Mayday Vinduespolering ApS | by Best One A/S
KONTAKT OS
close slider