Bliv ringet op

Professionel rensning af tagrender

Er du helt pjattet med rensning af tagrender? Eller foretrækker du, som så mange andre, at lade de professionelle om tagrenderensningen?

Når tagrender og afløbsrør er fyldt til randen med blade, slam og alger – så kontakt Mayday. Så er du garanteret en både grundig og billig tagrenderens, og du slipper for at kravle rundt på stiger eller tag.

Rensning af tagrender udføres ved støvsugning og med udstyr, der kan nå selv de højeste bygninger. Er du interesseret i mere info om processen med tagrenderensning, så scroll lidt længere ned.

Vi udfører rensning af tagrender for både private og erhverv og har serviceaftaler med bl.a. andels- og boligforeninger i Køge, Roskilde og omegn.

Hvordan udføres støvsugning af tagrender og nedløbsrør?

Støvsugning af tagrender er et forholdsvist nyt koncept. Førhen brugte man stiger, lifte eller adgang via taget for at udføre rensning af tagrender. Det tog lang tid, og prisen var selvfølgelig sat derefter. Men i dag er tagrenderens billigere og mindst lige så effektivt, fordi vi i stedet støvsuger tagrender og nedløbsrør fra jordniveau. Det betyder også mindre besvær for dig. Du skal ikke manøvrere rundt mellem stiger, og der kommer ikke grimme huller i græsplænen eller skader på andre dele af din ejendom.

I sjældne tilfælde er vi dog nødt til at bruge en lift til støvsugning af tagrender. Det drejer sig for det meste kun om meget høje etageejendomme og lejlighedskomplekser. Her kan vi som regel rigge op i gården eller på fortovet.

Vi bruger en kraftig støvsuger med et langt teleskopskaft til rensning af tagrender. Den fjerner alt fra mos og blade til slam og ukrudt, så dine tagrender tømmes helt for skidt – og det går hurtigt.

Hvorfor er rensning af tagrender nødvendigt?

En jævnlig rensning af tagrender og nedløbsrør sikrer funktionaliteten. Tagrender er skabt for at lede nedbør væk fra en bygning. Er tagrenderne stoppet til, så vil det møgbeskidte vand i stedet pjaske ud over siderne på tagrenderne – helt imod hensigten.

Tagrenderne samler i første omgang en masse blade sammen i efterårsperioden, og det giver ekstra god grobund for alger, mos og ukrudt.

Nu er det ingen hemmelighed, at der kan falde store mængder nedbør i Danmark – især om efteråret. Er dine tagrender og nedløbsrør stoppet til, så vil det overskydende vand – slamvand – sprøjte ned på jorden lige under dem. Falder ‘vandet’ ned lige ved sokkel og mur, kan det på sigt beskadige konstruktionen. Og står du selv nedenunder, når tagrenderne løber over, så kan du nok gætte, hvad der sker.

Hvis du sørger for en grundig og periodisk tagrenderens, forlænger du faktisk også tagrendernes levetid.

Pris på rens af tagrender

Prisen på rens af dine tagrender og nedløbsrør afhænger sjovt nok af omfanget af opgaven. Men du kan være helt tryg ved vores prisniveau, da vi går højt op i at være konkurrencedygtige – både på pris, service og ikke mindst effektivitet.

Du får et tilbud på rensning af tagrender, der udarbejdes, efter vi har været forbi for at se på bygningen.

Du kan også få en fast aftale, hvor vi en eller flere gange årligt kommer forbi. Så sørger vi for, at dine tagrender og nedløbsrør bliver vedligeholdt.

Kontakt os…

Bestil en effektiv rensning af tagrender

Her hos Mayday får du en rensning af tagrender til en konkurrencedygtig pris, og du kan altid forvente service i topklasse.

Uanset om det er taget på dit hus, din etageejendom eller din virksomhed, der trænger til en professionel tagrenderensning, så er vi klar til at rykke hurtigt ud eller til at give dig et uforpligtende tilbud.

Ring 61 51 60 00 eller send en info@mdvp.dk.

Vi har kunder, der får udført rensning af tagrender i Køge, Roskilde, Vallensbæk og omegn – og vi kigger gerne forbi hos dig.

Hvis du samtidig skal bruge en algebehandling af taget, rensning af fliserne eller vinduespolering, så kan du slå 2 fluer med ét smæk her. Mayday er specialister i udendørs rensning og vedligeholdelse.

© Copyright - Mayday Vinduespolering ApS | by Best One A/S
KONTAKT OS
close slider