Professionel solcellevask

Solcellevask er nødvendigt, hvis din virksomhed er den heldige ejer af et solcelleanlæg. Ellers får solens energi svært ved at komme til sin ret og effektiviteten af dit solcelleanlæg formindskes.

Her hos Mayday får du en professionel solcellevask, vi sørger for panelerne renses helt for støv, pollen, skidt og alle de andre luftbårne elementer, der sætter sig fast.

Rengøring af solceller kan være lidt tricky, hvis man ikke har det rigtige grej, hos Mayday har vi hjulpet mange glade virksomheder igennem årene og vi har midlerne og erfaringen til, at sørge for at jeres solcelleanlæg er helt rene så de kan yde optimalt.

Hvorfor er Solcellevask nødvendigt?

Solceller er den nye grønne måde at få strøm på. Det er nemt, besparer os for en masse penge på vores elregning og så er det godt for miljøet. 

Et solcelleanlæg passer for det meste sig selv, det har dog en gang imellem brug for at blive vasket for at yde optimalt. Ved at have et solcelleanlæg bliver man også meget afhængig af at det er helt rent, så anlægget yder sit maksimale ydeevne. 

Undersøgelser har vist at helt ned til 4 gram støv fordelt over en solcelleplade, kan nedsætte anlæggets ydeevne med op til 40%. Det er selvfølgelig i ekstreme tilfælde. En solcellevask hjælper dig derfor med at sikre at din investering i et solcelleanlæg giver det maksimale udbytte. Ved at få en årlig solcellevask oplever de fleste at deres solcelleanlægs ydeevne stiger med 10-15%.
Vi har specialiseret os i at foretage solcellevask og kan hjælpe dig, så du får så billig strøm som muligt. Du behøver ikke være hjemme for at vi kan hjælpe dig. Vi skal bare have adgang til solcelleanlægget og så klarer vi selv resten. 

Vi anbefaler et fast årligt abonnement så du 1 gang om året får renset dit solcelleanlæg for støv, alger, pollen og andet skidt. Så slipper du for at bekymre dig omkring vedligeholdelse og rensning af dit anlæg. Samtidigt behøver du ikke engang at være hjemme for at få det renset. Vi har bygget vores forretning om op at det skal være så nemt og fordelagtigt som muligt at vælge en grøn strømkilde. Vi vil derfor gerne gøre din oplevelse med et solcelleanlæg og solcellevask så positiv som muligt. 

Få det bedste ud af solens energi, med en vask alle kan lide. 

Og faktisk så betaler en solcellevask sig selv, det kan du læse meget mere om i nedenstående afsnit. 

Pris for solcellevask

– Rengøring af solceller betaler sig selv
Hvad koster en solcellevask? Det er let at få en pris på rengøring af solceller – du skal bare tage fat på os. Prisen hænger helt naturligt sammen med, hvor mange solpaneler der skal rengøres og størrelsen på dem.

Men vidste du, at en solcellevask i sidste ende betaler sig selv? Når panelerne endnu ikke kan rense sig selv (producenterne siger måske, at de er selvrensende, men over tid vil der ophobe sig skidt, som skal fjernes manuelt), så er det faktisk vigtigt, at du sørger for jævnlig rengøring af solcellerne. Beskidte solceller producerer ikke så meget energi, som de ville gøre, hvis de var rene. Så det er logik for perlehøns, at du taber penge (eller strømforbrug), når solpanelerne er snavsede.

Er du klar til at gøre noget ved det selv? Ellers kommer vi hjertens gerne forbi.

Hvordan vasker man solceller?

Når vi udfører en solcellevask, bruger vi de nyeste teknikker og rengøringsudstyr, der er udviklet specielt til formålet. Det vand vi bruger, er ikke bare fra hanen. Det er helt rent vand, som ikke indeholder kalk, og som derfor heller ikke efterlader kalkpletter.

Om solpanelerne er monteret i en højde på 30 meter eller 2, det spiller ingen rolle for os. Vi har både lifte og erfaring i sikkerhedsmæssige korrekte rengøringsmetoder – også i højden.

Kontakt mayday - når det er tid til solcellevask

Vil du gerne have et tilbud på professionel solcellevask, så kontakt os. Som med mange andre af vores kunder kan vi også lave en fast aftale, hvor vi kommer forbi og rengør solcellerne én eller flere gange årligt.

Vores team af solcellevaskere rykker ud året rundt til rengøring af solceller i Køge, Roskilde, Brøndby, Vallensbæk og omegn – skal vi komme forbi din virksomhed på vejen?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din opgave, og vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud med på vejen. Ring til os på telefon 61 51 60 00, eller skriv til os via mail på info@mdvp.dk eller via vores kontaktformular på siden her.

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.