Top
Menu Luk
Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op for at få et godt tilbud på dit næste projekt

Mayday

Solcellevask - når rengøring af solceller får solen til at skinne

Solcellevask er nødvendigt, hvis du er den heldige ejer af et solcelleanlæg. Ellers får solens energi svært ved at komme til sin ret.

Her hos Mayday får du en professionel solcellevask, så panelerne renses helt for støv, pollen, skidt og alle de andre luftbårne elementer, der sætter sig fast.

Rengøring af solceller kan være lidt tricky, hvis man ikke har det rigtige grej, og især hvis man er knap så glad for stiger og højder. Så hvis du ikke selv har mod på solcellerengøring, eller hvis du bare ikke har tid, så er vi klar til at hjælpe.

Kontakt os

Pris for solcellevask

– rengøring af solceller betaler sig selv

Hvad koster en solcellevask? Det er let at få en pris på rengøring af solceller – du skal bare tage fat på os. Prisen hænger helt naturligt sammen med, hvor mange solpaneler der skal rengøres og størrelsen på dem.

Men vidste du, at en solcellevask i sidste ende betaler sig selv? Når panelerne endnu ikke kan rense sig selv (producenterne siger måske, at de er selvrensende, men over tid vil der ophobe sig skidt, som skal fjernes manuelt), så er det faktisk vigtigt, at du sørger for jævnlig rengøring af solcellerne. Beskidte solceller producerer ikke så meget energi, som de ville gøre, hvis de var rene. Så det er logik for perlehøns, at du taber penge (eller strømforbrug), når solpanelerne er snavsede.

Er du klar til at gøre noget ved det selv? Ellers kommer vi hjertens gerne forbi.

Hvordan vasker man solceller?

Når vi udfører en solcellevask, bruger vi de nyeste teknikker og rengøringsudstyr, der er udviklet specielt til formålet. Det vand vi bruger, er ikke bare fra hanen. Det er helt rent vand, som ikke indeholder kalk, og som derfor heller ikke efterlader kalkpletter.

Om solpanelerne er monteret i en højde på 30 meter eller 2, det spiller ingen rolle for os. Vi har både lifte og erfaring i sikkerhedsmæssige korrekte rengøringsmetoder – også i højden.

Kontakt Mayday – når det er tid til solcellevask

Vil du gerne have et tilbud på professionel solcellevask, så kontakt os. Som med mange andre af vores kunder kan vi også lave en fast aftale, hvor vi kommer forbi og rengør solcellerne én eller flere gange årligt.

Vores team af solcellevaskere rykker ud året rundt til rengøring af solceller i Køge, Roskilde, Brøndby, Vallensbæk og omegn – skal vi komme forbi dit hus eller din virksomhed på vejen?

Kontakt os på tlf. 61 51 60 00 eller send en mail, så ringer vi dig op. Det er helt uforpligtende at få et tilbud på solcellevask.

Vidste du, at Mayday også er specialiseret i:

YouTube Video

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op for at få et godt tilbud på dit næste projekt