Top
Menu Luk
Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op for at få et godt tilbud på dit næste projekt

Mayday

Vinduespolering på hele Sjælland

En billigere, mere effektiv og miljøvenlig løsning

Skal vinduerne være 100% rene, så er vinduespolering det rette valg for din virksomhed.

Egentlig er du nok ikke så interesseret i alt det tekniske bag en vinduespolering, men det er faktisk de nye teknologier, der gør polering af vinduer billigere og mere miljøvenlig – og så får du det bedste resultat.

Her hos Mayday Vinduespolering i Køge får du rene vinduer, der ikke tiltrækker snavs igen med det samme – som en almindelig vinduespudsning ellers gør.

Netop fordi vi leverer en rengøring af vinduerne, der er ud over det sædvanlige, har vi en bred kundekreds. Vi udfører vinduespolering i Roskilde, Vallensbæk, Brøndby og omegn for alle typer erhverv.

Vinduespudser på hele Sjælland?

Kontakt os

Pris for vinduespolering – hvad koster det egentligt?

Udover besparelse på sæbe så kan vi i mange tilfælde spare lifte væk. Det udstyr, vi anvender, er nemlig kraftfuldt nok til at rengøre vinduer i flere etagers højde fra jordniveau. En vinduespolering er derfor også tit billigere end en almindelig vinduespudsning.

Du forventer måske en helt konkret prisliste, men enhver opgave for en vinduespudser bliver prissat ud fra opgavens omfang.

Du kan meget hurtigt få et tilbud på vinduespolering af vinduerne i din virksomhed, hvis du griber mobilen og ringer på 45 61 51 60 00 – eller du kan sende os en mail.

Vi skal faktisk bare bruge disse oplysninger for at give et tilbud:

  • Antal vinduer?
  • Størrelse på vinduer (cirka-mål)?
  • Er det stueplan, på 5. sal eller drejer det sig om en hel kontorbygning?

Det har du sikkert helt styr på, så der er ikke langt fra tanke til handling.

Hvad er forskellen på
vinduespolering og vinduespudsning?

Når en vinduespudser har udført en almindelig vinduespudsning udendørs, vil der sidde en usynlig hinde af sæbefilm, der tiltrækker snavs. Det er knap så hensigtsmæssigt, at dine vinduer begynder at tiltrække nyt skidt, når en vinduespudser lige er blevet færdig med rengøringen. Det er lidt som at tisse i bukserne for at få varmen.

Når vi i stedet for almindelig vinduespudsning udfører vinduespolering, er det uden sæbe.

Hvordan bliver vinduerne så rene, tænker du nok. Det gør de, fordi vi anvender demineraliseret vand, der sprøjtes ud med en så kraftig stråle, at sæbe bliver helt overflødigt. Samtidig er vandet kalkfrit, så der kommer ingen kalkpletter på vinduerne.

Forskellen er altså sæben – (hvis man ser bort fra, at det selvfølgelig også er forskelligt udstyr, der anvendes). Derudover er der flere arbejdsmæssige fordele ved vinduespolering, og det betyder billigere priser for dig.

Når det handler om mere end
vinduespudsning og –polering

Din virksomhed har garanteret nogle solide visioner, mål og værdier – og det har vi også hos Mayday Vinduespolering.

Uanset hvor klichéfyldt det lyder, så har du her et bundreelt team, der går ekstremt op i veludført arbejde og glade kunder. Du er vores levevej, så din tilfredshed er det vigtigste for os.

Du kan booke os til en enkeltstående opgave, eller vi kan lave en fast aftale, så du altid ved, hvornår du kan forvente rene vinduer igen.

Vi rykker ud året rundt til vinduespolering i Køge, Roskilde, Brøndby, Vallensbæk og omegn – skal vi komme forbi din virksomhed på vejen?

Vinduespolering på det meste af Sjælland

Kontakt os på tlf. 61 51 60 00 eller send en mail, så ringer vi dig op.

Vi kan også hjælpe dig med:

YouTube Video

Kontakt os for tilbud

Kontakt os for tilbud

Udfyld nedenstående formular og bliv ringet op for at få et godt tilbud på dit næste projekt