Algebehandling

Professionel algebehandling for private

I Danmark vil en algebehandling før eller siden være en nødvendighed. Grundet det danske fugtige vejr kan man ikke undgå en svampeagtig vækst på tagets overflade. Det er knap så indbydende, hvis taget er groet til i alger og mos – især hvis det ligefrem drysser ned på gadeniveau.

Med vores søsterselskab NanoClean kan vi sørge for, at du får hjælp og en professionel og effektiv algebehandling, så du kan slippe af med mos og alger. De har stor erfaring med at udføre algebehandlinger for både private, hvorfor du trygt kan lade dem om opgaven. Med det rette udstyr og den rette viden er du garanteret en veludført algebehandling af tag, som efterlader et resultat, der kan nydes i lang tid fremover.

Hvorfor er algebehandling godt for din bolig?

Når fliserne har grønlige, sorte, gullige eller hvide pletter samt mindre eller større alge- og mosplamager, bliver overfladerne langsomt nedbrudt. Mos- og algevækst kan være synderen, hvis fliserne forskubbes, så fugt, regn og sne får fri passage til bygningen. Ligeledes er algens rødder, som består af vand, i stand til at trænge ned i stenene, og i vinterens minusgrader fryser de til is. Det betyder frostsprængninger, som giver huller. Af den grund er det vigtigt med en algebehandling af fliser og murværk, så man undgår at taget bliver ødelagt.

En effektiv algebehandling betyder:

Bestil en effektiv algebehandling

Hos NanoClean får du både garanti på behandlingens effektivitet, konkurrencedygtige priser og selvfølgelig god kundeservice. Uanset hvordan taget er på dit hus, der trænger til en professionel behandling. Læs mere om algebehandlingen her for at få et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag.

Er du en virkosmhed der skal have vinduespolering/pudsning, solcellevask eller facaderens, så kan du læse mere om det her på siden, ellers er du også mere end velkommen til at ringe til os på telefon 61 51 60 00, eller skrive til os via mail på info@mdvp.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi hjælper private og erhverv med fliserens i Køge, Roskilde, Brøndby, Vallensbæk og omegn.

Skriv til os