Algebehandling af tag

Professionel algebehandling af tag for private

I Danmark vil en algebehandling af taget før eller siden være en nødvendighed. Grundet det danske fugtige vejr kan man ikke undgå en svampeagtig vækst på tagets overflade. Det er knap så indbydende, hvis taget er groet til i alger og mos – især hvis det ligefrem drysser ned på gadeniveau.

Med vores søsterselskab NanoClean kan vi sørge for, at du får hjælp og en professionel og effektiv algebehandling af tag, så du kan slippe af med mos og alger. De har stor erfaring med at udføre algebehandlinger for både private, hvorfor du trygt kan lade dem om opgaven. Med det rette udstyr og den rette viden er du garanteret en veludført algebehandling af tag, som efterlader et resultat, der kan nydes i lang tid fremover.

Hvorfor er algebehandling godt for taget?

Når et tag har grønlige, sorte, gullige eller hvide pletter samt mindre eller større alge- og mosplamager, bliver tagets overflade langsomt nedbrudt. Mos- og algevækst kan være synderen, hvis tagsten eller tagplader forskubbes, så fugt, regn og sne får fri passage til bygningen. Ligeledes er algens rødder, som består af vand, i stand til at trænge ned i taget, og i vinterens minusgrader fryser de til is. Det betyder frostsprængninger, som giver huller i taget. Af den grund er det vigtigt med en algebehandling af et tag, så man undgår at taget bliver ødelagt.

En effektiv algebehandling af taget betyder:

Når vi udfører en algebehandling af taget

Hos NanoClean bliver algebehandlingen udført fra jorden, da der derfra kan sprøjte en effektiv og rensende skum op på taget. På den måde slipper du får, at der bliver gået rundt på taget, hvilket både er mere sikkert for medarbejderne, men du undgår også, at der sker overlast på tagsten eller tagplader. I nogle tilfælde skal behandlingen mod alger udføres fra taget, men det er kun, hvis taget er særligt højt oppe, eller hvis du har en speciel tagkonstruktion.

Skummet som der bliver anvendt ved en algebehandling af tag, er et professionelt middel, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Algebehandlingen af taget er derfor hverken skadelig for dig, naturen eller taget. Når midlet til algebehandling er sprøjtet op, suges det ind i både alger, mos og tagoverflade. Alger og mos vil øjeblikkeligt stoppe væksten, og det går i forrådnelse.

Bestil en effektiv algebehandling

Hos NanoClean får du både garanti på behandlingens effektivitet, konkurrencedygtige priser og selvfølgelig god kundeservice. Uanset hvordan taget er på dit hus, der trænger til en professionel behandling. Klik https://www.nanoclean.dk/algebehandling/”>HER for at få et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag.

Er du en virkosmhed der skal have vinduespolering/pudsning, solcellevask eller facaderens, så kan du læse mere om det her på siden, ellers er du også mere end velkommen til at ringe til os på telefon 61 51 60 00, eller skrive til os via mail på info@mdvp.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi hjælper private og erhverv med fliserens i Køge, Roskilde, Brøndby, Vallensbæk og omegn.