Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring kan dække over mange forskellige opgaver. Dog har vi erfaret, at et rengøringsfirma der tilbyder hjælp til alle former for rengøring, ofte vil gå ned i kvalitet på de enkelte opgaver. Ved at fokusere på en bestemt opgave, kan vi yde den bedste service og levere de bedste resultater. Hos Mayday Vinduespolering har vi derfor specialiseret os i vinduespudsning. Vi er udstyret til at hjælpe enhver virksomhedstype, og vi varetager også gerne din vinduespolering.

Erhvervsrengøring Sjælland

Virksomheder kommer i alle størrelser og former. Derfor er den enkelte virksomheds behov for rengøring unikke. Hos Mayday Vinduespolering tilbyder vi professionel erhvervsrengøring i form af sublim vinduespudsning til alle virksomheder på Sjælland. Uanset om du har behov for kontorrengøring, vinduespolering til værkstedet eller butikken, varetager vi derfor gerne din erhvervsrengøring.

Gennem årene har vi håndteret vinduespudsning for alle typer af virksomheder, og har derfor en unik indsigt i de bedste og mest effektive teknikker og metoder. Hos Mayday Vinduespolering har vi stort fokus på, konstant at forbedre os. Derfor følger vi med i fagets udvikling. Vores medarbejdere bliver løbende uddannet i de nyeste arbejdsteknikker, produkter og værktøjer. Dette tillader os at levere erhvervsrengøring af en kvalitet, der ikke kan overgås.

Når du beder os om hjælp til vinduespudsningen i din virksomhed, går vi altid de ekstra skridt det tager, at levere fuldstændig tilfredshed. Om du har behov for en enkelt vinduespolering, eller du ønsker fat erhvervsrengøring, er op til dig. Med vores hjælp, skal du dog altid være sikker på kvalitet og resultater der vil glæde og gavne.

Ønsker du at høre mere om vores erhvervsrengøring eller ejendomsservice? Eller søger du hjælp til at varetage vinduespoleringen i din virksomhed? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive. Sammen er vi sikker på, at finde den helt rette rengøringsløsning til dig.

Erhvervsrengøring priser

Prisen for erhvervsrengøring varierer, alt afhængigt af opgaven. Det kan derfor være svært for os at levere et tilbud, før vi har kendskab til din virksomheds behov. Vi beder der derfor at gøre nogle overvejelser, før du beder os om hjælp.

Først og fremmest beder vi dig finde antallet af ruder du ønsker pudset. Er der flere vinduer i din virksomhed, vil det naturligvis tage længere tid at pudse dem. Yderligere beder vi dig skabe et estimat på ruderne areal. Jo større ruder, desto længere tid vil det tage at rengøre dem. Den måske vigtigste information vi beder dig dele med os, er den højde dine vinduer er installeret i bygningen.

Befinder din arbejdsplads sig højt i en bygning, kan det være nødvendigt for os, at anvende en lift. Ligeledes kan der være behov for brugen af staffelier fra taget. At klargøre og anvende disse ting tager tid, da der er flere sikkerhedsforanstaltninger at tage højde for.

Det er ikke nødvendigt at afklare dig med disse ting. Vi kommer gerne ud til din virksomhed, og gennemgår disse aspekter. På denne måde kan vi skabe et overblik over hvad det kræver, at løse din opgave. Derfra skaber vi et unikt og lukrativt løsningsforslag.

Dette baseres altid på dine behov og ønsker, og udvikles med fokus på holdbare resultater.

Modtag et tilbud

Når du skal bruge et erfarent, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst rengøringsfirma til at varetage vinduespudsningen, så hjælper vi gerne. Hos Mayday Vinduespoleringen gennemgår vi sammen dine behov, og finder den helt rette løsning til dig. Uanset om du ønsker hjælp til fast rengøring, eller søger en enkelt vinduespudsning, sørger vi for at dine ruder bliver så rene og pæne som var de nye.

Ønsker du at høre mere, kan du kontakte os på 61516000, ved at skrive til tv@mdvp.dk, eller ved at udfylde vores kontaktformular. Kontakt os i dag og fortæl hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os