Vinduespolering for
erhverv på sjælland

Professionel vinduespolering for erhverv

Skal vinduerne være 100% rene, så er vinduespolering det rette valg for din virksomhed. Takket være nyere teknologi er vinduespolering blevet billigere og mere miljøvenlig – og så får du samtidig det bedste resultat. Hos MayDay Vinduespolering får du rene vinduer, der ikke tiltrækker snavs igen med det samme, som det er set før ved en almindelig vinduespudsning.

Netop fordi vi leverer rengøring af vinduer, der er udover det sædvanlige, har vi en bred kundekreds. Ud fra vores lokation i Køge hjælper vi dagligt alle typer af erhvervskunder i Roskilde, Ringsted, Vallensbæk, Brøndby og omegn.

Hvad koster en vinduespolering?

Det er ofte muligt at spare på liften ved en vinduespolering, da udstyret er kraftfuldt nok til at rengøre vinduer i flere etagers højde fra jordniveau. Af den grund behøves der i mange tilfælde slet ikke en lift til opgaven. Det gør, at en vinduespolering ofte er billigere i og med at arbejdet kan udføres hurtigere. Dog er det ikke muligt at komme med en konkret pris, da prisen afhænger af flere faktorer samt opgavens omfang. For at vi kan give et tilbud på vinduespolering, skal vi bruge følgende oplysninger:

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vinduespolering til din virksomhed, hvorfor du er mere end velkommen til at fange os på telefon 61 51 60 00 – eller du kan sende os en mail med ovenstående oplysninger på info@mdvp.dk.

Vinduespolering hos Mayday

En vinduespolering hos Mayday kan tildels også kaldes for en vinduesvask. Det skyldes, at vi udfører en vinduespolering ved brug af et rentvandsanlæg, der giver demineraliseret vand. Vandet sprøjtes i en blød stråle på vinduerne og efterlader ingen mærker på ruden, da vandet er kalkfrit. Af den grund får du flotte og rene ruder, når du får udført en vinduesvask af Mayday.

Derudover er der flere arbejdsmæssige fordele ved en vinduespolering, såsom man oftest kan undvære liften. Dermed bliver det en billigere løsning i de fleste tilfælde, da arbejdet kan udføres hurtigere uden brug af stige og lifte.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Hos Mayday går vi op i et veludført arbejde, og vi forlader aldrig en opgave før vores kunder er glade og tilfredse med resultatet. Som kunde hos os vil du blive mødt af en erfaren og engageret vinduespudser, der sætter en ære i at hjælpe jeres virksomhed med rene vinduer. Vi holder til i Køge, men kører ofte i områderne mellem Slagelse, Roskilde, Holbæk og Brøndby, hvor vi hjælper en lang række virksomheder flere former for polering og rengøring af udendørsarealer. Og vi hjælper naturligvis både ved enkeltstående opgaver samt ved faste aftaler, så du ved, hvornår du kan forvente rene vinduer igen. Du kan se eksempler på nogle af vores referencer her.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din opgave, og vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud med på vejen. Ring til os på telefon 61 51 60 00, eller skriv til os via mail på info@mdvp.dk eller via vores kontaktformular på siden her.

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.