Vinduespolering
erhverv på sjælland

Professionel vinduespolering for erhverv

Skal vinduerne være 100% rene, så er vinduespolering det rette valg for din virksomhed. Takket være nyere teknologi er vinduespolering blevet billigere og mere miljøvenlig – og så får du samtidig det bedste resultat. Hos MayDay Vinduespolering får du rene vinduer, der ikke tiltrækker snavs igen med det samme, som det er set før ved en almindelig vinduespudsning.

Netop fordi vi leverer rengøring af vinduer, der er udover det sædvanlige, har vi en bred kundekreds. Ud fra vores lokation i Køge hjælper vi dagligt alle typer af erhvervskunder i Roskilde, Ringsted, Vallensbæk, Brøndby og omegn.

Hvad koster en vinduespolering til erhverv?

Det er ofte muligt at spare på liften ved en vinduespolering til erhverv, da udstyret er kraftfuldt nok til at rengøre vinduer i flere etagers højde fra jordniveau. Af den grund behøves der i mange tilfælde slet ikke en lift til opgaven. Det gør, at en vinduespolering til erhverv ofte er billigere i og med at arbejdet kan udføres hurtigere. Dog er det ikke muligt at komme med en konkret pris, da prisen afhænger af flere faktorer samt opgavens omfang. For at vi kan give et tilbud på vinduespolering til erhverv, skal vi bruge følgende oplysninger:

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vinduespolering til din virksomhed, hvorfor du er mere end velkommen til at fange os på telefon 61 51 60 00 – eller du kan sende os en mail med ovenstående oplysninger på info@mdvp.dk.

Vinduespolering hos Mayday

En vinduespolering hos Mayday kan tildels også kaldes for en vinduesvask. Det skyldes, at vi udfører en vinduespolering til erhverv ved brug af et rentvandsanlæg, der giver demineraliseret vand. Vandet sprøjtes i en blød stråle på vinduerne og efterlader ingen mærker på ruden, da vandet er kalkfrit. Af den grund får du flotte og rene ruder, når du får udført en vinduesvask af Mayday.

Derudover er der flere arbejdsmæssige fordele ved en vinduespolering, såsom man oftest kan undvære liften. Dermed bliver det en billigere løsning i de fleste tilfælde, da arbejdet kan udføres hurtigere uden brug af stige og lifte.

Den bedste Vinduespudsning til din virksomhed

Ønsker du de klareste og reneste vinduer i din virksomhed? Eller er du ikke fuldstændig tilfreds med din nuværende Vinduespolering? Hvad enten du ønsker et flottere resultat, eller om du ønsker de skarpeste Vinduespolering priser, så er Mayday Vinduespolering den rette samarbejdspartner til dig.

Vi har gennem tiden arbejdet sammen med utallige virksomheder af alle typer, og har optimeret og effektiviseret vores arbejdsprocesser til denne type arbejde. Du vil derfor ikke kun modtage den bedste Vinduespolering, du vil også spare penge.

Vi tilpasser vores Vinduespolering til dig og din virksomhed. Vi er både fleksible og effektive i vores arbejde. Vi kommer ud når du har brug for os, og vi arbejder stille og diskret. Uanset om du ønsker hjælp til en enkelt Vinduespolering, eller du har et behov for et fast besøg fra en dygtig og erfaren vinduespudser, får du leveret sublime resultater.

Vinduespolering der passer dig

Danmark er et dejligt land at bo i. En ting som mange danskere nok ikke kigger på med glæde, er vejret. De store mængder nedbør vi desværre ofte oplever, har en enorm indflydelse på vinduer og glas. Når uvejret er ude, medføre det skidt og snavs på ruder og vinduer. Du har nok oplevet at vinduerne er grålige eller beskidte efter et uvejr. Der er desværre ingen måde at kontrollere vejret, men der er en måde at imødekomme det.

Med en fleksibel erhvervsaftale for vinduespudsning kommer vi, når du har behov for det. Vi arbejder effektivt, så dine ruder igen kommer til at være til at kigge igennem. Vejret kan man ikke planlægge, men med en fleksibel aftale hos Mayday Vinduespolering kan du få de pæneste ruder når du har brug for det.

Du finder os i Køge, men vi kommer gerne ud til din virksomhed. Uanset om du er erhvervsdrivende i København, Roskilde eller Holbæk, vil vi kunne levere en excellent vinduespudsning. Vi brænder for vores arbejde, og vi går altid de ekstra skridt det kræver, at skabe de bedste resultater. Uanset størrelsen på dine vinduer, eller mængden af ruder og andre glaspartier i din virksomhed er du velkommen til at kontakte os. Fortæl os om dine behov. Baseret på disse skaber vi et unikt løsningsforslag der med sikkerheds skaber tilfredshed, gavn og glæde for din arbejdsplads.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Hos Mayday går vi op i et veludført arbejde, og vi forlader aldrig en opgave før vores kunder er glade og tilfredse med resultatet. Som kunde hos os vil du blive mødt af en erfaren og engageret vinduespudser, der sætter en ære i at hjælpe jeres virksomhed med rene vinduer. Vi holder til i Køge, men kører ofte i områderne mellem Slagelse, Roskilde, Holbæk og Brøndby, hvor vi hjælper en lang række virksomheder flere former for polering og rengøring af udendørsarealer. Og vi hjælper naturligvis både ved enkeltstående opgaver samt ved faste aftaler, så du ved, hvornår du kan forvente rene vinduer igen. Du kan se eksempler på nogle af vores referencer her.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din opgave, og vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud på din vinduespolering til erhverv med på vejen. Ring til os på telefon 61 51 60 00, eller skriv til os via mail på info@mdvp.dk eller via vores kontaktformular på siden her.

Skriv til os

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

Skriv til os