Ejendomsservice

Din Ejendomsservice

Ejendomsservice er et relativt bredt begreb, og det dækker over mange forskellige opgaver og ydelser. Alt fra vedligeholdelse af grønne områder og storskrald, til trappevask og mindre reparationer. Som sagt kan ejendomsservice dække en masse behov. Dog tror vi hos Mayday Vinduespolering på, at hvis et firma tilbyder hjælp til for mange opgaver, og spreder deres ydelser og services for bredt, vil kvaliteten falde.

Vi specialiserer os derfor i, at levere fantastisk vinduespolering til boligforeninger. Gennem mange år, har vi målrettet vores arbejde mod at kunne varetage enhver vinduespudsningsopgave der kunne opstå i en boligforening. Hvorfor søge hjælp hos en professionel fagmand, hvis det endelige resultat er middelmådigt eller subpart. Når du beder os varetage dine behov for ejendomsservice, skal du derfor altid regne med holdbare og flotte resultater, der vil glæde og gavne dig og de andre beboere i ejendommen. Vi besidder teknikkerne, værktøjet og indsigten der sikrer at dine ruder bliver som flotte som nye.

Ønsker du at høre mere om vores ejendomsservice er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen gennemgår vi dine behov, og baseret på dette finder vi den helt rette ejendomsservice.

Professionel Vinduespudsning

Som tidligere nævnt har vi hos Mayday Vinduespolering valgt at specialisere os med vinduespudsning. Og gennem årene har vi hjulpet utallige danskere med at skabe krystalklare vinduer.

Ved at fokusere på denne afgrening af ejendomsservice, har vi kunne holde et skarpt øje med fagets udvikling, og implementere de bedste og mest effektive metoder og teknikker i vores arbejde.

Og det kan mærkes i vores arbejdsgang og vores resultater. Når du beder os varetage din vinduespudsning, vil dine behov altid være i fokus. Dette vil danne det fundamentet hvorpå, vi bygger vores løsning og samarbejde.

Med vores erfaring og indsigt i faget, har du ligeledes altid mulighed for at søge rådgivning og vejledning. Yderligere står vores dygtige fagmænd altid klar til at besvare ethvert spørgsmål du måtte have. Gennem vores samarbejde vil vi ligeledes agere sparringspartner. Vi står altid klar til at tale om nye ideer eller ønsker du måtte have. Sammen vil vi opbygge det helt rigtige forløb til dig.

Ejendomsservice pris

For at kunne skabe den helt rette ejendomsservice for dig, er det først vigtigt, at vi har kendskab til dine behov. Derfor beder vi dig om at samle så mange informationer og detaljer, og dele dem med os. Her bør der særligt være fokus på at identificere mængden af vinduer i ejendommen, samt hvor højt de ligger.

Er vinduerne installeret særligt højt oppe, kan det være nødvendigt for os at anvende en lift for at kunne udføre vores arbejde. Har du på forhånd informeret os om dette, ved vi præcist hvad vi skal have med, og vi kan på forhånd have planlagt arbejdet. Dette tillader os ikke kun at skræddersy et unikt og personligt løsningsforslag, men også at levere en reel pris på vores ejendomsservice.

 Alternativt kommer vi også gerne ud til ejendommen. Her kan vi sammen gennemgå den, og opbygge den helt rigtige løsning.

Som vi tidligere nævner, har vi hos Mayday Vinduespolering gennem tiden haft stort fokus på at følge med i faget udvikling. Dette har ikke kun tilladt os at skabe sublime resultater når vi varetager din ejendomsservice.

Denne optimering og raffinering af vores egne teknikker, har tilladt os at arbejde hurtigt, effektivt og målrettet. Du skal dermed ikke betale en formue for vores hjælp. Når vi kommer ud til dig, har vi alt nødvendigt udstyr med, og en detaljeret arbejdsplan, så der ikke bliver spildt noget tid.

Få et tilbud på din ejendomsservice

Det er sjældent, at to ejendomme er ens. Derfor har vi hos Mayday Vinduespolering stort fokus på at skabe den helt rette løsning til din boligforening. Vores service og forløb baseres derfor altid på dine behov og ønsker. Når du beder os varetage din ejendomsservice, opfordrer vi dig derfor om at dele så mange informationer og detaljer af din boligforening, gårdlav eller ejendom. Dette tillader os at skræddersy vores løsning og ydelser, samt tilbyde en skarp pris.

Du kan kontakte os på 61516000, ved at skrive til tv@mdvp.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre hvordan vi kan hjælp dig.

Skriv til os