Algebehandling af tag i Ringsted med effekt

I et land som Danmark, hvor man er omringet af vand, vil en algebehandling af taget blive en nødvendighed før eller siden. Det danske vejr er ekstra fugtigt, hvilket giver de perfekte forhold for alger til at gro. Derfor kan der let opstå en svampeagtig vækst på boligers tag, hvilket både er skadeligt for taget men også mindre pænt at se på.

Hos Mayday er en af vores spidskompetencer algebehandling af tag. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med at få et sundt og rent tag i Ringsted. Overlad trygt opgaven til os, da vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi ved, hvad opgaven kræver af os. Med det rette udstyr og et effektivt middel er du sikret en professionel og effektiv algebehandling af taget i topkvalitet.

Derfor bør du få en algebehandling af taget:

  • Du forlænger tagets levetid
  • Du undgår at taget får huller grundet frostsprængninger
  • Du undgår at vand og fugt siver ind under taget
  • Du får et sundt og rent tag

Derfor skal du vælge Mayday til algebehandling af tag

Der er mange gode grunde til at vælge Mayday, når du skal have udført en algebehandling af tag. Hos Mayday får du garanti på behandlingens effektivitet, konkurrencedygtige priser og ikke mindst kunderservicen er i top. Vi hjælper både private og erhverv i store dele af Sjælland – alt fra små til større algebehandlinger.

Miljøvenlig algebehandling af tag

Når vi udfører en algebehandling anvender vi udelukkende et professionelt og effektivt middel, som er godkendt af miljøstyrelsen. På den måde er vores algebehandling hverken skadelig for dig, naturen eller din bolig. Skummet fra det miljøgodkendte middel suges ind i både alger, mos og tagoverfladen, så det kan stoppe væksten – dermed går algerne i forrådnelse.

Garanti på algebehandlingens effektivitet

Som erfaren fagmand har vi gjort os dyrtkøbte erfaringer, hvorfor vi ved, hvad en effektiv algebehandling af tag kræver af os. Derfor anvender vi kun det bedste og mest effektive udstyr samt midler, når vi udfører en algebehandling. Det sikrer vores kunder, at de får et veludført arbejde i topkvalitet.

Højt serviceniveau

Som kunde hos Mayday er du i centrum, hvorfor vi aldrig forlader opgaven, før du er glad og tilfreds med resultatet. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder frem til den helt rigtige løsning. Vælger du Mayday til algebehandlingen vil du blive mødt af en smilende fagmand, der sætter en ære i at udføre en algebehandling af dit tag.

Kontakt os…

Få et konkurrencedygtigt tilbud på algebehandling af tag i Ringsted

Vores algebehandling af tag er til konkurrencedygtige priser, da vi er i stand til at udføre behandling fra jordniveau, hvorfor vi ikke behøver at vade rundt på taget. Det er både mere sikkert for os, men det giver også dig en ekstra sikkerhed, da vi ikke vader rundt på dit tag og risikerer at gøre skade herpå. Med det rette udstyr og et effektivt middel, er du garanteret en professionel algebehandling til en konkurrencedygtig pris.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for en snak omkring algebehandling, og vi giver naturligvis et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud med på vejen. Du kan fange os på telefon 61 51 60 00. Du kan også skrive til os på mail info@mdvp.dk eller via vores kontaktformular på siden her. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

© Copyright - Mayday Vinduespolering ApS | by Best One A/S
KONTAKT OS
close slider