Bliv ringet op

Professionel algebehandling af tag for private og erhverv

I Danmark vil en algebehandling af taget før eller siden være en nødvendighed. Grundet det danske fugtige vejr kan man ikke undgå en svampeagtig vækst på tagets overflade. Det er knap så indbydende, hvis taget er groet til i alger og mos – især hvis det ligefrem drysser ned på gadeniveau. 

Hos Mayday står vi klar til at hjælpe dig med en professionel og effektiv algebehandling af tag, så du kan slippe af med mos og alger. Vi har stor erfaring med at udføre algebehandlinger for både private og erhverv, hvorfor du trygt kan lade os om opgaven. Med det rette udstyr og den rette viden er vores kunder garanteret en veludført algebehandling af tag, som efterlader et resultat, der kan nydes i lang tid fremover.

Hvorfor er algebehandling godt for taget?

Når et tag har grønlige, sorte, gullige eller hvide pletter samt mindre eller større alge- og mosplamager, bliver tagets overflade langsomt nedbrudt. Mos- og algevækst kan være synderen, hvis tagsten eller tagplader forskubbes, så fugt, regn og sne får fri passage til bygningen. Ligeledes er algens rødder, som består af vand, i stand til at trænge ned i taget, og i vinterens minusgrader fryser de til is. Det betyder frostsprængninger, som giver huller i taget. Af den grund er det vigtigt med en algebehandling af et tag, så man undgår at taget bliver ødelagt.

En effektiv algebehandling af taget betyder: 

  • Tagets levetid forlænges
  • Du undgår huller i taget, der er forårsaget af frostsprængninger
  • Du undgår, at der siver vand og fugt ind under taget
  • Du får et indbydende og rent tag.

Når vi udfører en algebehandling af taget

Hos os udfører vi en algebehandling af tag fra jordniveau, da vi herfra kan sprøjte en effektiv og rensende skum op på taget. På den måde slipper vi for at gå rundt på taget, hvilket både er mere sikkert for os, men du undgår også, at der sker overlast på tagsten eller tagplader. I nogle tilfælde skal behandlingen mod alger udføres fra taget, men det er kun, hvis taget er særligt højt oppe, eller hvis du har en speciel tagkonstruktion.

Skummet som vi anvender ved en algebehandling af tag, er et professionelt middel, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Algebehandlingen af taget er derfor hverken skadelig for dig, naturen eller taget. Når midlet til algebehandling er sprøjtet op, suges det ind i både alger, mos og tagoverflade. Alger og mos vil øjeblikkeligt stoppe væksten, og det går i forrådnelse.

Kontakt os…

Bestil en effektiv algebehandling

Her hos Mayday får du både garanti på behandlingens effektivitet, konkurrencedygtige priser og selvfølgelig god kundeservice. Uanset om det er taget på dit hus eller din virksomhed, der trænger til en professionel behandling, så er vi klar til at rykke ud eller til at give dig et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag. Vi har kunder, der får udført professionel algebehandling i Køge, Roskilde, Brøndby og omegn – og vi kigger gerne forbi hos dig.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 61 51 60 00. Du kan også skrive til os via mail på info@mdvp.dk eller via vores kontaktformular på siden her. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med et tilbud på din opgave.

© Copyright - Mayday Vinduespolering ApS
KONTAKT OS
close slider