Algebehandling af tag Køge

Professionel algebehandling af tag i Køge

En algebehandling af taget vil være en nødvendighed før eller siden, når man bor i Danmark. Især i byer som Køge, der ligger langs kysten, hvor der er ekstra meget fugt. Det er perfekte forhold for alger og flisepest, hvorfor det er svært at undgå en svampeagtig vækst på tagets overflade. Og det kan være knap så pænt med et tag, som er groet til i alger og mos.

Vores søster selskab NanoClean kan hjælpe dig med algebehandling af dit tag. 

Hos NanoClean er algebehandling af tag deres spidskompetence, hvorfor vi står klar til at hjælpe dig med en professionel og effektiv algebehandling. Med flere år i branchen har vi gjort os dyrt købte erfaringer, som i dag sikrer os et veludført arbejde i topkvalitet, hvorfor du trygt kan lade os om at udføre algebehandling af tag.

Algebehandling af tag med Nanoclean

Vælger du NanoClean til opgaven, så får du både garanti på behandlingens effektivitet, konkurrencedygtige priser og ikke mindst god kundeservice. Det gælder uanset om der er tale om en lille eller stor opgave, samt det er taget på dit hus, virksomheden eller anden bygning. De står klar til at hjælpe både private og erhverv med en algebehandling af tag.

Gode grunde til at få en algebehandling af taget:

Miljøvenlig algebehandling af tag

Når NanoClean udfører en algebehandling af tag anvender de udelukkende et professionelt middel, der er godkendt af miljøstyrelsen. Derfor er algebehandlingen af taget hverken skadeligt for dig, naturen eller boligen. Midlet suges ind i både alger, mos og tagoverflade, som hurtigt vil stoppe væksten og dermed gå i forrådnelse.

Garanti på behandlingens effektivitet
NanoClean har stor erfaring med at udføre algebehandling af tag, hvorfor du trygt kan overlade opgaven til os. Desuden besidder de markedets bedste og mest effektive udstyr samt midler, så du er garanteret et veludført arbejde, du kan nyde i mange år fremover.

Serviceniveau i top
Hos NanoClean har de altid kunden i fokus, hvorfor de lytter til dine ønsker og behov samt overholder alle aftaler. Som kunde hos NanoClean bliver du mødt af en dygtig og smilende fagmand, der sætter en ære i at udføre en algebehandling af dit tag. Gennem hele opgaven er deres mål at give dig en god oplevelse.

Få et konkurrencedygtigt tilbud på algebehandling af tag i Køge

Når de giver dig et tilbud på algebehandling af tag i Køge er det til konkurrencedygtige priser. Det skyldes bl.a. at vi er i stand til at udføre behandlingen fra jordniveau. Herfra kan vi med det rette udstyr sprøjte det effektive middel op på taget, således vi ikke behøver anvende kran eller gå rundt på taget, hvilket både er mere sikkert for os, men du undgår også, at der sker overlast på taget.

Du kan læse mere om HER og omkring algebehandling af dit tag, og de kommer gerne ud og besigtiger opgaven, så de kan give dig et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på opgaven.

Er du en virkosmhed der skal have  vinduespolering/pudsning, solcellevask eller facaderens, så kan du læse mere om det her på siden, ellers er du også mere end velkommen til at ringe til os på telefon 61 51 60 00, eller skrive til os via mail på info@mdvp.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi hjælper private og erhverv med fliserens i Køge, Roskilde, Brøndby, Vallensbæk og omegn.

Skriv til os

"*" indikerer påkrævede felter

Adresse*