Mayday tilbyder professionel algebehandling af tag i Køge

En algebehandling af taget vil være en nødvendighed før eller siden, når man bor i Danmark. Især i byer som Køge, der ligger langs kysten, hvor der er ekstra meget fugt. Det er perfekte forhold for alger og flisepest, hvorfor det er svært at undgå en svampeagtig vækst på tagets overflade. Og det kan være knap så pænt med et tag, som er groet til i alger og mos.

Hos Mayday er algebehandling af tag vores spidskompetence, hvorfor vi står klar til at hjælpe dig med en professionel og effektiv algebehandling. Med flere år i branchen har vi gjort os dyrtkøbte erfaringer, som idag sikrer os et veludført arbejde i topkvalitet, hvorfor du trygt kan lade os om at udføre algebehandling af tag.

Gode grunde til at få en algebehandling af taget: 

  • Forlæng tagets levetid
  • Undgå huller i taget forårsaget af frostsprængninger
  • Undgå at vand og fugt siver ind under taget
  • Et rent og sundt tag

Algebehandling af tag med Mayday

Vælger du os til opgaven, så får du både garanti på behandlingens effektivitet, konkurrencedygtige priser og ikke mindst god kundeservice. Det gælder uanset om der er tale om en lille eller stor opgave, samt det er taget på dit hus, virksomheden eller anden bygning. Vi står klar til at hjælpe både private og erhverv med en algebehandling af tag.

Miljøvenlig algebehandling af tag

Når vi udfører en algebehandling af tag anvender vi udelukkende et professionelt middel, der er godkendt af miljøstyrelsen. Derfor er algebehandlingen af taget hverken skadeligt for dig, naturen eller boligen. Midlet suges ind i både alger, mos og tagoverflade, som hurtigt vil stoppe væksten og dermed gå i forrådnelse.

Garanti på behandlingens effektivitet

Vi har stor erfaring med at udføre algebehandling af tag, hvorfor du trygt kan overlade opgaven til os. Desuden besidder vi markedets bedste og mest effektive udstyr samt midler, så du er garanteret et veludført arbejde, du kan nyde i mange år fremover.

Serviceniveau i top

Hos Mayday har vi altid kunden i fokus, hvorfor vi lytter til dine ønsker og behov samt overholder alle aftaler. Som kunde hos os bliver du mødt af en dygtig og smilende fagmand, der sætter en ære i at udføre en algebehandling af dit tag. Gennem hele opgaven er vores mål at give vores kunder en god oplevelse.

Kontakt os…

Få et konkurrencedygtigt tilbud på algebehandling af tag i Køge

Når vi giver et tilbud på algebehandling af tag i Køge er det til konkurrencedygtige priser. Det skyldes bl.a. at vi er i stand til at udføre behandlingen fra jordniveau. Herfra kan vi med det rette udstyr sprøjte det effektive middel op på taget, således vi ikke behøver anvende kran eller gå rundt på taget, hvilket både er mere sikkert for os, men du undgår også, at der sker overlast på taget.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring algebehandling af dit tag, og vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, så vi kan give dig et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på opgaven. Du kan ringe til os på telefon 61 51 60 00, skrive til os på mail info@mdvp.dk eller anvende vores kontaktformular her på siden. Så vender vi naturligvis tilbage til dig hurtigst muligt.

© Copyright - Mayday Vinduespolering ApS | by Best One A/S
KONTAKT OS
close slider