Professionel algebehandling af tag i Roskilde

Hos Mayday hjælper vi både private og erhverv på Sjælland, når de har brug for en algebehandling af tag. I Danmark er det en nødvendighed med en algebehandling af tag før eller siden, grundet det danske fugtige vejr. Især byer langs kysten er i højere grad udsat for fugt, hvilket leder til en svampeagtig vækst på taget i form af alger og mos.

Vi er specialister, når det kommer til algebehandling af tag, hvorfor vi står klar til at hjælpe dig med en professionel og effektiv behandling. Du kan trygt lade os om opgaven, da vi byder på flere års erfaring i branchen – og vi ved, hvad opgaven kræver for et resultat af højeste kvalitet.

Fordele ved en algebehandling af tag:

  • Man forlænger tagets levetid
  • Man undgår huller i taget, som skyldes frostsprængninger
  • Man undgår at vand og fugt siver ind under taget
  • Man får et sundt og ikke mindst rent tag

Hvad får man med en algebehandling af tag hos Mayday?

Når du vælger Mayday som din fagmand, så er du sikret en effektiv og professionel algerensning af taget. Vi byder på en miljørigtig løsning med garanteret effekt til en konkurrencedygtig pris – og selvfølgelig med servicen i top. 

Miljøvenlig behandling

Vi anvender udelukkende et professionelt  middel, som selvfølgelig er godkendt af miljøstyrelsen. Af den grund skader det hverken dig, naturen eller boligen. Det miljøgodkendte middel suges ind i alger og mos, hvor det sætter en stopper for væksten, hvilket resulterer i forrådnelse.

Garanti på effektivitet af algebehandlingen

Du kan trygt overlade algebehandling af tag til os, da vi byder på flere års erfaring hermed. Derudover besidder vi markedets bedste og mest effektive udstyr samt midler, så du er garanteret et resultat, du kan nyde i mange år fremover.

Højt serviceniveau

Vi har kunden i fokus. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder frem til den mest optimale løsning. Du vil blive mødt af en dygtig og smilende fagmand, som sætter en ære i at udføre en algebehandling af dit tag for dig. 

Kontakt os…

Bestil et konkurrencedygtigt tilbud på algebehandling af tag i Roskilde

Vi tilbyder algebehandling af tag til konkurrencedygtige priser, hvilket skyldes, at vi med det rette udstyr kan udføre behandlingen fra jordniveau. Fra jorden kan vi nemlig sprøjte det effektive middel op på taget, hvilket både er mere sikkert for os, og ikke mindst sker der ikke overlast på taget, da vi ikke går rundt herpå.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag ved at ringe til os på telefon 61 51 60 00. Du er også velkommen til at skrive til os på mail info@mdvp.dk eller ved at benytte kontaktformular på siden her. Vi bestræber os naturligvis på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

© Copyright - Mayday Vinduespolering ApS
KONTAKT OS
close slider