Algebehandling af tag Sjælland

Effektiv algebehandling af tag på Sjælland

Når man bor på Sjælland er man omringet af vand, hvorfor en algebehandling af tag bliver nødvendig før eller siden. Der er ekstra meget fugt i det danske vejr, hvilket er perfekte forhold for alger og flisepest. Dermed opstår der let en svampeagtig vækst på boligens tag. Det er ikke kun mindre kønt med alger på taget – det kan også være skadeligt. Hos vores søsterselskab NanoClean

Fordele ved en algebehandling af taget:

Hvorfor skal du vælge NanoClean til algebehandling af taget?

Når du vælger NanoClean til algebehandling af tag, så får du garanti på behandlingens effektivitet, konkurrencedygtige priser og ikke mindst god kundeservice. Det gælder uanset om du er privat eller erhverv, samt størrelsen af opgaven.

NanoClean er miljøvenlige
NanoCLean anvender udelukkende et professionelt middel, som er godkendt af miljøstyrelsen. Derfor er deres algebehandling af tag miljøvenlig, hvorfor det hverken skader dig, naturen eller boligen. Det miljøgodkendte middel suges ind i både alger, mos og tagoverfladen, hvorfra det stopper væksten – som selvfølgelig leder til, at algerne går i forrådnelse.

De har garanti på behandlingens effektivitet
Med deres mange års erfaring i at udføre algebehandling af tag, ved de, hvad det kræver at udføre en effektiv algebehandling. Derfor besidder de markedets bedste og mest effektive udstyr samt midler, så du får et veludført arbejde i topkvalitet.

Deres serviceniveau er i top
NanoClean forlader aldrig en opgave, før du som kunde er glade og tilfredse med resultatet. Som kunde hos NanoClean er du i fokus, hvorfor de lytter til dine ønsker og behov. Du vil blive mødt af en smilende og rar fagmand, som sætter en ære i at udføre en algebehandling for dig.

Få et godt tilbud på algebehandling af tag på Sjælland

NanoClean klarer algebehandling af tag er til konkurrencedygtige priser. Det skyldes bl.a. at de er i stand til at udføre behandling fra jordniveau, hvorfor de ikke behøver at vade rundt på taget. 

Det gavner både i forhold til deres sikkerhed, men også, så de undgår at lave andre skader på dit tag. Med det rette udstyr og et effektivt middel, er du garanteret en professionel algebehandling til en konkurrencedygtig pris.

Er du en virkosmhed der skal have  vinduespolering/pudsning, solcellevask eller facaderens, så kan du læse mere om det her på siden, ellers er du også mere end velkommen til at ringe til os på telefon 61 51 60 00, eller skrive til os via mail på info@mdvp.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi hjælper private og erhverv med fliserens i Køge, Roskilde, Brøndby, Vallensbæk og omegn.