Effektiv algebehandling af tag på Sjælland

Når man bor på Sjælland er man omringet af vand, hvorfor en algebehandling af tag bliver nødvendig før eller siden. Der er ekstra meget fugt i det danske vejr, hvilket er perfekte forhold for alger og flisepest. Dermed opstår der let en svampeagtig vækst på boligens tag. Det er ikke kun mindre kønt med alger på taget – det kan også være skadeligt.

Hos Mayday er vi eksperter, når det kommer til algebehandling af tag. Af den grund kan du trygt lade os om at udføre en algebehandling af dit tag, da vi med flere års erfaring i branchen, har den nødvendige viden og erfaring, som giver dig en professionel og effektiv algebehandling i topkvalitet.

Fordele ved en algebehandling af taget:

  • Tagets levetid forlænges
  • Taget undgår huller forårsaget af frostsprængninger
  • Taget undergår at vand og fugt siver ind
  • Taget bliver igen rent og sundt

Hvorfor skal du vælge Mayday til algebehandling af taget?

Når du vælger Mayday til algebehandling af tag, så får du garanti på behandlingens effektivitet, konkurrencedygtige priser og ikke mindst god kundeservice. Det gælder uanset om du er privat eller erhverv, samt størrelsen af opgaven.

Vi er miljøvenlige

Vi anvender udelukkende et professionelt middel, som er godkendt af miljøstyrelsen. Derfor er vores algebehandling af tag miljøvenlig, hvorfor det hverken skader dig, naturen eller boligen. Det miljøgodkendte middel suges ind i både alger, mos og tagoverfladen, hvorfra det stopper væksten – som selvfølgelig leder til, at algerne går i forrådnelse.

Vi har garanti på behandlingens effektivitet

Med vores mange års erfaring i at udføre algebehandling af tag, ved vi, hvad det kræver at udføre en effektiv algebehandling. Derfor besidder vi markedets bedste og mest effektive udstyr samt midler, så du får et veludført arbejde i topkvalitet.

Vores serviceniveau er i top

Vi forlader aldrig en opgave, før vores kunder er glade og tilfredse med resultatet. Som kunde hos Mayday er du i fokus, hvorfor vi lytter til dine ønsker og behov. Derfor vil du blive mødt af en smilende og rar fagmand, som sætter en ære i at udføre en algebehandling for dig.

Kontakt os…

Få et godt tilbud på algebehandling af tag på Sjælland

Vores algebehandling af tag er til konkurrencedygtige priser. Det skyldes bl.a. at vi er i stand til at udføre behandling fra jordniveau, hvorfor vi ikke behøver at vade rundt på taget. Det gavner både i forhold til vores sikkerhed, men også, så vi undgår at lave andre skader på taget. Med det rette udstyr og et effektivt middel, er du garanteret en professionel algebehandling til en konkurrencedygtig pris.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en snak omkring din opgave, hvor vi naturligvis giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Du kan vælge at ringe til os på telefon 61 51 60 00, eller du kan skrive til os på mail info@mdvp.dk eller via vores kontaktformular på siden her. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

© Copyright - Mayday Vinduespolering ApS | by Best One A/S
KONTAKT OS
close slider