Bliv ringet op

Professionel fliserens med hele pakken

Hvis man ønsker et velholdt fliseareal, er en fliserensning nødvendig. Alger og flisepest er et udbredt problem på fliser, som kan være svært at komme af med. Af den grund kan det være en god idé at lade en professionel med det rette udstyr stå for fliseresningen. Hos Mayday er vi specialister i fliserensning, hvorfor du er garanteret en effektiv behandling, så dine fliser bliver som nye igen. 

Hos Mayday kan du få hele pakken med professionel fliserens: 

  • Algebehandling af fliser – så alger der sidder dybt i fliserne nedbrydes.
  • Grundrens af fliser – så de er klar til imprægnering.
  • Fliseimprægnering – beskytter overfladen.
  • Fugesand – så du undgår ukrudt mellem fliserne.

Er du på udkig efter en helt standard fliserens – uden imprægnering og fugesand – så er det selvfølgelig også noget, vi hjælper med.

Slip for alger og flisepest med en fliserens

Flisepest og alger kan være svære at komme af med – specielt, hvis man ikke har de nødvendige værktøjer og midler. Det er et udbredt problem på fliser, som vi især ser på terrasser samt i indkørsler. Af den grund er fliserens blevet en nødvendighed for mange, hvis man gerne vil undgå en grim belægning.

Det kan være hårdt arbejde at udføre en fliserensning. Hos Mayday har vi de rette værktøjer samt den faglige viden og erfaring, så vores kunder er garanteret en grundig og effektiv fliserens, hvor du kan nyde resultaterne i lang tid fremover. Lad os som din lokale ekspert stå for det hårde arbejde med fliserens.

Hvorfor er fliserensning nødvendigt?

Måske du oplever, at fliserne bliver glatte, når de er beklædt i et lag af alger? Eller måske du undrer dig over, hvorfor en eller flere fliser pludselig revner? Begge dele skyldes manglende fliserensning med algebehandling, der forebygger nye forekomster af alger. 

Algernes rødder vokser sig ind i fliserne, og da de består af vand, ødelægge de fliserne, når vinterens frost kommer. På den måde ødelægger det flisernes overflade, som bliver helt ru. Af den grund kan snavs og vand lettere trænge ind, hvilket kan medføre endnu flere alger og flisepest. Jo mere algerne har fået fat i fliserne, des sværere bliver fliserensningen. 

Hos MayDay har vi de helt rette værktøjer til en fliserensning, så vi kan få bugt med alger og flisepest. Kontakt os for et skræddersyet tilbud på fliserens.

Kontakt os…

Få en skræddersyet aftale på fliserens i dag

Hos Mayday hjælper vi uanset om det drejer sig om en enkeltstående tilfælde eller jævnlig vedligeholdelse. Book os til en enkeltstående fliserensning, eller vi kan lave en fast årlig aftale, så dine fliser altid fremstår som nye og velholdte. Vi skræddersyr en aftale, der er tilpasset dine behov. 

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 61 51 60 00, eller skrive til os via mail på info@mdvp.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular på siden her. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi hjælper private og erhverv med fliserens i Køge, Roskilde, Brøndby, Vallensbæk og omegn.

© Copyright - Mayday Vinduespolering ApS
KONTAKT OS
close slider